Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mit egyen a berni pásztor? képes leírás - Berni pásztorkutya.tlap.hu
részletek »

Mit egyen a berni pásztor? - Berni pásztorkutya.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bernipasztor.tlap.hu » Mit egyen a berni pásztor?
Keresés
Találatok száma - 5 db
Biomill

Biomill

Hazánkban jelenleg széleskörű változás zajlik a kutyák táplálása terén. Lépésről lépésre háttérbe szorul az a tápanyagigényeket teljes mértékben figyelmen kívül hagyó felfogás, amely szerint az eb egy szinte minden szerves hulladékot és sütés-főzés utáni maradékot elnyelő konyhamalac. Évről évre emelkedik a gyári tápokkal etetett kutyák száma. A kutyaeledelt vásárlók túlnyomó többségét általában egyszerű kényelmi és gazdaságossági szempontok vezérlik. A csúcsminoségű kutyatápok vásárlói rétege hazánkban még csekély, ezért a Biomill A.G. az elkövetkező néhány évben egyre több kutyatartó részére szeretné elérhetővé tenni az ilyen kategóriába tartozó tápokat. A Biomill A.G. által megalkotott új tápcsalád minden egyes kutya egyedi tápanyagigényeinek megfelel. Ennek kifejlesztésekor a kutatás, fejlesztés a következő vezérelveket követte: A tápanyagigényekben jelentősek a különbségek: az életkor, az eltérő aktivitás és a testtömeg függvényében. A Biomill által kifejlesztett tápok ún. funkcionális tápanyag-összetevőket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik bizonyos betegségek, szervi elváltozások megelőzését, illetve az öregkori panaszok kialakulásának késleltetését. A Biomill tápok feladata nem egyszerűen a kalória-és fehérjeigény fedezése, hanem a kutyák életkorának meghosszabbítása és az életminőség javítása az egészség megtartásán keresztül.

Bozita

Bozita

Svédország a természetesség elkötelezettje. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ebben az országban a legszigorúbbak a környezetvédelmi szabályozások a világon. 1986 óta ebben az országban be van tiltva a preventativ antibiotikumok használata a vágóállatok felnevelése során. A Bozita termékek kivétel nélkül svéd szín tiszta friss húsból készülnek. Olyan állatorvosilag ellenőrzött, a gyár környezetében lévő farmokról, ahol a világon a legkevesebb kémiai anyagot használják fel. Az alapanyagok teljes mértékben mentesek a világszerte oly elterjedt és gyakran alkalmazott hormonkezeléstől, és a genetikailag módosított összetevőktől. A teljesen natur termékek mentesek a tartósítószerektől, szójától, mesterséges színezőanyagoktól, és mindenféle mesterséges adalékanyagtól. A svédek büszkék a környezetükre. Minden svéd Bozita csúcstermék ezen szempontok szem előtt tartásával készül.

Eukanuba

Eukanuba

Díjazták a minőséget! Idén hatodik alkalommal ült össze 16 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Eukanuba márkát találták érdemesnek arra, hogy egy évig viselhesse a Superbrands 2010, megkülönböztető jelzést. A Superbrands alapján tudható, mely márkák, mely cégek érdemlik meg valóban a vevők bizalmát. Hisszük azt, hogy a reklám helyett, mellett a jel, amelyet mostantól termékünk egy évig viselhet, hirdeti a biztonságot és a garanciát a mindennapi választáshoz. Ép testben ép lélek. A Eukanuba többet kínál, mint pusztán kiegyensúlyozott táplálkozást. Ahhoz, hogy kutyája tökéletesen egészséges legyen, minden szervrendszerének tökéletesen kell működnie, mint pld.az emésztőrendszer, csontok és izmok, bőr és szőrzet vagy fogazat.

Hills

Hills

Elköteleztük magunkat háziállata hosszú és boldog élete mellett. A Hill's küldetése, hogy segítsen meghosszabbítani és gazdagítani a kedvenced és közted kialakult különleges kapcsolatot azzal, hogy a világ legjobb minőségű eledelét biztosítja számodra. Állatorvosokból és táplálkozási szakemberekből álló csapatunk a világ minden táján minden nap azon dolgozik, hogy új termékeket állítson elő és továbbfejlessze a már meglevőket ezzel garantálva azt, hogy kedvenced hosszabb, egészségesebb és teljesebb életet élhessen. A Hill's szakemberei több mint 50 kiadványt és szakkönyvet publikálnak évente, emellett a vezető állatorvosi egyetemein oktatnak világszerte, ezt a magas szintű tudást találhatod minden Hill's termékben. Kutya és macskaeledeleinkben a tápanyagok tökéletes egyensúlya kiváló ízzel is párosul. Tudjuk, hogy a tökéletes táplálás nem merül ki kedvenced tápanyagszükségletének fedezésében, nem használunk káros adalékanyagokat, mint például nagy mennyiségű zsír vagy só melyek hosszú távon károsak lehetnek kedvenced számára. A Hill's hosszú távú célja termékeinek folyamatos fejlesztése a legkiválóbb szakemberek segítségével. A folyamatos fejlesztés eredményeként termékeink alkalmasak a számtalan betegség terápiájának kiegészítésére, egészséges állatok esetén az egyes betegségek kialakulásának megelőzésére. Kedvenced egészsége a legnagyobb jutalom számunkra.

Royal-Canin

Royal-Canin

Összetétele alapján a Royal Canin Health Nutrition tápok minden szükséges tápanyagot biztosítanak kedvencünk számára. A legnagyobb pontossággal adagolva, kornak, méretnek, fiziológiai állapotnak és fajtának megfelelően, hosszútávon támogatja az állat mindennapi egészségét. A kiegyensúlyozott tápok minőségének kulcsa összetevőiben rejlik. A Royal Canin egyetlen tápjában körülbelül 50 különböző tápanyag megfelelő arányú kombinációja található meg, akárcsak egy összetett kirakós játékban a kirakós darabjai. Ennek az egyedi tápanyag-összetételnek köszönhetően a Health Nutrition tápok bármely állat egyedi szükségleteit pontosan és hiánytalanul kielégítik, teljesítve az egészséges táplálás négy alapvető célkitűzését.

Tuti menü