Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Minden, ami kutya képes leírás - Berni pásztorkutya.tlap.hu
részletek »

Minden, ami kutya - Berni pásztorkutya.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bernipasztor.tlap.hu » Minden, ami kutya
Keresés
Találatok száma - 7 db
Dogmopolite

Dogmopolite

A Dogmopolite az első olyan vállalkozás ma Magyarországon, amely négylábú kedvencének minden területen és élethelyzetben professzionális megoldást nyújt. Szolgáltatásaink köre felöleli a sétáltatástól és csőszködéstől kezdve az egészségügy és szakmai tanácsadáson át egészen a kutyakiképzést, terápiás foglalkozást és kutyapanziót. Valamennyi szolgáltatásunkat sokéves tapasztalattal, kellő fizikai kondícióval rendelkező, adott területre és sokszor éppen az ügyfél kedvencének fajára specializált kolléga nyújtja - nemcsak a magas színvonal biztosítása érdekében, sokkal inkább a kutyus egészsége, kényelme, és számtalan esetben az őt körülvevő emberek, állatok és tárgyak épsége miatt is fontos mindhárom kvalitás. Elsődleges célunk, hogy Önnel közreműködve a lehető legmegfelelőbb gondozást biztosíthassuk kedvence számára. Sikerünket a közvetlen visszajelzések mutatják két- és négylábú ügyfeleinktől; büszkék vagyunk rá, hogy eddigi megrendelőinkből mindig mosolyt vagy csóváló farkat tudtunk kicsalni. Szenvedélyünk a kutya; szeretjük őket és pontosan úgy bánunk megrendelőink kutyáival, mintha sajátunk lenne. Jómagunk is kutyatartók vagyunk és tökéletesen megértjük annak fontosságát, hogy háziállatát egy felelősségteljes, megbízható és szerető gondozóra bízza.

Kisállat-biztosítás

Kisállat-biztosítás

Kisállat-biztosítás! Négylábú családtagjaink egyaránt jelentik számunkra a szeretetet, hűséget, társaságot és védelmet. Az Ön kutyája vagy macskája azonban ugyanúgy elkaphat betegségeket, és történhetnek vele balesetek, mint Önnel. Legyen szó fertőzésekről, balesetekről vagy szervi megbetegedésekről, az állatorvos segítségét bizonyára Ön is időről időre igénybe veszi, és ekkor a legutolsó dolog, amivel foglalkozni szeretne, a pénz. Kisállat-biztosítás csomagjainkkal azonban megfelelően gondoskodhat kutyájáról vagy macskájáról a kritikus helyzetekben.

Kutya pszichológia

Kutya pszichológia

Az ötezer ember, köztük háromezer állatbarát megkérdezésével készült felmérés szerint a kutyások hetente átlagosan valamivel több, mint öt és fél órát töltenek napi sétáltatással, ezenkívül hetente átlagosan háromszor hosszabb sétára is elviszik kedvencüket, ami további két és fél óra mozgást jelent. A kutya nélkül élők ezzel szemben átlagosan csupán egy óra húsz percet töltenek a konditeremben, vagy éppen kocogással, sétával - olvasható a The Daily Telegraph brit napilap internetes kiadásában.Ezen kívül úgy tűnik, hogy a kutyások jobban is élvezik tagjaik megmozgatását, mint a kondiba járók. A gazdák 86 százaléka úgy nyilatkozott, hogy élvezi a napi sétáltatást, s csak 22 százalékuk mondta, hogy néha tehernek érzi azt. Ezzel szemben a kondisoknak csupán 16 százaléka válaszolt úgy, hogy mindig örömmel jár a terembe, míg 70 százalékuk azt mondta, általában nem leli igazán örömét a testmozgásban.

Kutyakifutók kiváló minőségben

Kutyakifutók kiváló minőségben

Kutyakifutó, kutya kennel - a kutya és a gazdi örömére. Válassza ki kedvence számára a tökéletes kifutót! A kutya számára kijelölt terület egyértelmű behatárolásával elkerülhetők az állandó fegyelmezések, félreértések kutya és gazdi között, így mindenki számára egyértelmű, hol a határ. Elsősorban erre kínál megoldást ez a honlap főleg kutyatulajdonosoknak, de igazából minden állattartó, macska, háziállat, vagy egzotikus állat, sőt akár állatkert-tulajdonos számára, legyen szó ketrec, kennel vagy kifutó kialakításáról.

Kutyás szállások - A kedvenc helyek

Kutyás szállások - A kedvenc helyek

A kutyasszallasok weboldal az első magyarországi, kutyás vendégeket is fogadó szálláshelyeket közvetítő portál. Egyszerűbben: egy belföldi utazási oldal nekünk, kutyásoknak. De ennél azért lényegesen több lesz! Nem a ma oly divatos közösségi oldalt akartunk csinálni, hanem egy oldalt egy közösségnek. Egy olyan közösségnek, ahol a kutya családtag. Egy olyan közösségnek, amely velünk együtt idővel tenni szeretne egy kutyabarátabb Magyarországért. Igen, vannak terveink! Lehetőségeinkhez mérten javítani, (re)formálni szeretnénk a szállásadók, egyéb vendéglátók, más szolgáltatók és persze a kutyatartók életét, életterét, hogy valamennyiünknek jobb legyen. Lesznek nyereményjátékok, versenyek kutyáknak, gazdiknak, szállásoknak, vendéglátóknak, de sok más is! Az aktuális dolgokról, akciókról, fejleményekről mindig beszámolunk az oldalon, a hírlevelünkben, és egyéb csatornákon, amikről szintén hírt adunk. Addig is, kérjük, használd az oldalt, teszteld, mondd el véleményed, tapasztalatod, ajánld (kutyás) ismerőseid figyelmébe, mi pedig igyekszünk minden hasznos visszajelzést figyelembe venni, az esetleges hibákat kijavítani. Reméljük, Neked ez az oldal lesz a(z egyik) kedvenc helyed!

Kutyás tippek, tanácsok

Kutyás tippek, tanácsok

Kutygazdi lettél, vagy hamarosan szeretnél egy kiskutyát? Imádod a kutyádat? Jó lenne, ha mindig egészséges, jól nevelt és engedelmes lenne? Vagy csak egyszerűen szeretnél mindent megtudni a kutyákról? A legjobb helyen jársz! Megmutatjuk neked, hogyan legyen kutyád szófogadó, boldog és egészséges, akire igazán büszke lehetsz! Garantáljuk, hogy ha csak tanácsaink töredékét olvasod el, már akkor is látható és jól érezhető lesz a változás, amit kutyád viselkedésében tapasztalsz majd! Tanácsainkat profi kutyatrénerek és állatorvosok segítségével állítottuk össze, hiszen ők tudják legjobban, mi kell egy kutyának!

Mesés kutyavilág

Mesés kutyavilág

Zajlik az élet nem sivár, elmeséli a Kutyavilág. Napról-napra naplóval, csatolva sok-sok fotóval. Állatos képek és állatos videók állatkertekből és vadasparkokból. Házikedvencek bemutatkozása: Kutyatörténetek, állattörténetek, plüss-állattörténetek.

Tuti menü