Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyás blogok képes leírás - Berni pásztorkutya.tlap.hu
részletek »

Kutyás blogok - Berni pásztorkutya.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bernipasztor.tlap.hu » Kutyás blogok
Keresés
Találatok száma - 3 db
Barátunk: a kutya

Barátunk: a kutya

Üdvözlök mindenkit, aki szereti az állatokat, de legfőképpen a kutyákat. Arra gondoltam, hogy az első bejegyzésem inkább ilyen bemutatkozó jellegű lesz. Leírnám, hogy milyen témákra lehet számítani, hogy mi a célom a blogolással, illetve magamról is írnék egy-két dolgot. Sajnálattal tapasztalom, hogy kis országunkban nem fektetnek elég hagsúlyt az állatvédelemre. Sem törvényekkel, sem tettekkel! Míg például amerikában léteznek kisállatmentők, kisállatrendőrség, akik komolyan eljárnak a bántalmazók ügyében és nem pedig 10000 Ft pénzbírságot kapnak! Már egész kicsi korom óta feltett célom, hogy valahogyan segítsek a bajba jutott állatokon. Egyelőre, ha máshogy nem is, de e blogon keresztül amit tudok, azt megvalósítom. Újságíróként is ez ügy érdekében szeretném elkötelezni magam! Nagy rajongója vagy Cesar Millan-nek a kutyákkal suttogónak! Mindenképpen példaértékű az ő kitartása, ahogy egy nincstelen kisfiúból hatalmas akaraterővel világhírű kutyakiképző lett, de nem a hagyományos módon! Hiszen ő a gazdikat képzi ki, és ezzel rávilágít a legnagyobb problémára, hogy rossz kutya nincs, csak tehetetlen gazdi, aki nem érti a kutyáját....

Ebjegyzet

Ebjegyzet

Minden, amit a kutyáinkról gondolunk és minden, amit sejtésünk szerint, ők gondolnak rólunk. Az ebjegyzetekben olvashatunk számos kutyás témáról. Találunk itt írásokat a gazdikeresésről, elveszett és talált kutyákról, örökbefogadásról. Bepillanthatunk az állatvédők munkájába, az állatmenhelyek életébe. Olvashatunk érdekes kutyás történeteket. A beteg kutya gyógyításáról, gyógyszerekről, kutyaklinikákról is hasznos információkat kaphatunk.

Kutya gazdi

Kutya gazdi

A kutyagazdi oldalán sok olyan hasznos információt fogsz találni, ami a kutyatartással kapcsolatos kérdésekre választ ad. Elsősorban arra világít rá az oldal, hogy mennyire felelősség teljes dolog a kutyatartás, amit nem lehet félvállról venni. Sajnos napjainkban egyre több a kóbor gazdátlan kutya. Pedig ha nagyobb hangsúlyt fektetnének az emberek arra, hogy csak akkor vállalják fel a gazdi szerepet, akkor bizonyára kevesebb kutyus kóborolna. Ez eléggé sarkalatos probléma, és minden jóérzésű embernek tennie kell ez ügyben, mert ez az állapot így nem maradhat. Szerencsére szép számmal akadnak olyan állagvétők akik rengeteget tesznek ez ügyben. Az állatvédő magatartás tiszteletre méltó, és követendő minden ember számára.

Tuti menü