Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közösségi oldalak képes leírás - Berni pásztorkutya.tlap.hu
részletek »

Közösségi oldalak - Berni pásztorkutya.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bernipasztor.tlap.hu » Közösségi oldalak
Keresés
Találatok száma - 7 db
Állatmánia

Állatmánia

Az Állatmánia oldalt abból a célból készítettük, hogy közösséget teremtsünk az állatszerető gazdik és kedvenceik között. Legyen ez egy találkahely a kedvenceknek is, akár gazdikeresésről vagy párkeresésről van szó. Nézz körül, csatlakozz, tölts fel képeket, találj ismerősöket, lépj be klubokba, vagy hozz létre új közösségeket, blogolj, küldj be állattörténeteket. Szólj ismerőseidnek is, hogy Ők is felkerülhessenek és gyere vissza holnap is.

Az állati közösség

Az állati közösség

Látogass el a farmra! Itt mindent megtalálsz, ami kedvenceddel kapcsolatos! Olvashatsz friss cikkeket az állatokról, találsz apróhirdetéseket, képeket, videókat nézegethetsz. Aktuális problémáiddal megkeresheted a szakértőinket, akik minden kérdésre szívesen válaszolnak. Szavazhatsz, fórumozhatsz, blogokat olvashatsz és írhatsz. Beléphetsz a klubokba, értesülhetsz a legfrissebb állatos eseményekről. Találkozzunk a farmon!

Blöki

Blöki

A Blöki egy közösségi portál, ahol kedvenceid kapják a főszerepet. A Blöki weboldalon lehetőséged nyílik háziállataid bemutatására, ismerkedésre és az összes állatokkal kapcsolatos téma megbeszélésre. Mutasd meg másoknak is kedvenced fényképeit, videóit vagy írj webes naplót. Ismerkedj fajtársakkal, vagy beszélgess a fórumon. Kedvenc háziállatod oldalát könnyen elküldheted ismerőseidnek, így könnyen megoszthatod a legújabb élményeidet.

Ebugatta

Ebugatta

Az Ebugatta 1996 óta népszerűsíti a felelős állattartást, mint az egyetlen magyar gyártású kutyás magazinműsor. Az Ebugatta weboldal minden olyan témával foglalkozik, mely a kutyatartókat érdekelheti, többek között állatvédelem, etetési és állatorvosi szaktanácsok, kutyakiállítások, kutyás sportok, munkakutyák élete vagy a kutyakozmetika.

Kedvencek lapja

Kedvencek lapja

A Kedvencek lapja weboldal az állatszerető gazdik közösségi oldala. A gazdik ismeretségeket köthetnek, fórumokon megbeszélhetik az állattartással kapcsolatos kérdéseket. Megoszthatják egymással a kedvencükről készült képeket és videókat. Írhatnak blogokat, csetelhetnek egymással. Rendszeresen olvashatnak az állatokkal kapcsolatos legfrissebb eseményekről, a találkozók helyszínéről és időpontjáról.

Kutyabarátok közösségi oldala

Kutyabarátok közösségi oldala

Kutyás cuccok eladása mellett, fő profilunkká vált egy olyan kutyabarát közösségi oldal kialakítása, ahol állatbarátként mindent megtalálhatsz amire szükséged lehet. Van itt fajtaismertető, kutyatenyésztő, eladó kiskutya, kutyás videó, de bemutathatod a többi kutyabarátnak saját kedvencedet. Lehetőséged nyílik az oldalon belül saját weboldal létrehozni és mindezt teljesen ingyenesen. Ismerősnek jelölheted a környékeden élő hasonló gondolkozású kutyabarátokat és hasznos tanácsokat adhattok egymásnak a kutyatartás és nevelés terén.

KutyaPoint - a kutyatárskereső

KutyaPoint - a kutyatárskereső

A KutyaPoint weboldal azzal a céllal készült, hogy egyfajta kutyás közösség jöjjön létre, a kutyaszerető gazdik és kedvenceik között. Legyen szó a kedvencek társkereséséről, fedeztetésről, kutyamenhelyek és kennelek kutyáiról, eladó kis kutyakölykökről, esetlegesen a gazdik társkereséséről, tapasztalat cseréről. Mert minden gazdinak a kutyája a legfontosabb, így ennek enged teret a KutyaPoint kutyatárskereső portál.

Tuti menü