Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Klubok kutyásoknak képes leírás - Berni pásztorkutya.tlap.hu
részletek »

Klubok kutyásoknak - Berni pásztorkutya.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bernipasztor.tlap.hu » Klubok kutyásoknak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Berni pásztor rajongók klub

Berni pásztor rajongók klub

Szeretettel köszöntelek a Berni pásztor rajongók klub közösségi oldalán! Van egy bernid és őt másoknak is megmutatnád? Gyere, itt megteheted! Vagy csak a fajta kedvelője vagy? Akkor is gyere! Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz, és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Közösségünkben képeket, videókat, blogbejegyzéseket, fórumtémákat találhatsz kedvencünkről, a vidám, nyugodt, barátságos berni pásztorkutyáról.

Gazdiklub

Gazdiklub

Téged is várunk a Gazdiklubba! Legyél Te is tagja kutyás közösségünknek! Nálunk új gazdi barátokra tehetsz szert. Megoszthatod élményeidet, képeidet a közösség tagjaival. Ha gondod van, segítséget kaphatsz a tapasztalt kutyatartóktól. Kérdezz bátran! Itt olvashatsz jól bevált nevelési és kiképzési módszerekről is.

Göcsej Kutya Klub

Göcsej Kutya Klub

A Göcsej Kutya Klub 1994-ben Zalaegerszegen alakult önálló szervezet, a Magyar Kutyások Szövetségének tagja. Nem speciális fajtaegyesület, hanem hobbi és sport célból muködő kutyaklub. Az eleinte szűk baráti körből mára egy nagyobb létszámú, széles tevékenységi körű klubbá nőttük ki magunkat, a baráti hangulat viszont megmaradt. Célunk, hogy klubunknál mindenki megtalálja a helyét, aki kutyával szeretne foglalkozni, legyen az őrző-védő, agility vagy bármi más. Tevékenységi körünkbe tartozik engedelmes tanfolyamok, kutyaóvoda és kezdő agility tanfolyamok indítása minden tavasszal és ôsszel. A haladó kutyák részére egész évben edzéseket tartunk őrző-védő és agility sportokban. Emellett segítséget nyújtunk, illetve lehetőséget biztosítunk más kutyás tevékenységek végzéséhez, megismeréséhez. Legyen szó szolgálati kutyák, terápiás- és mentőkutyák kiképzéséről, dog-dancingről vagy más kutyás tevékenységről, sportról.

Szegedi Kutya Klub

Szegedi Kutya Klub

Napjainkban a kutyáknak már nem csak az erdők, mezők izgalmas, színes és érdekes világával kell megismerkedniük, hanem a városban társunkként már az urbanizált világunkban is meg kell állniuk a helyüket, ami nem könnyű négylábú kedvencünknek. Ahhoz, hogy ehhez a környezethez kutyánk jól alkalmazkodjon, fokozatosan kell megismerkednie minden, addig számára idegen és ismeretlen ingerrel. Az ehhez való szoktatást egészen kicsi korban kell elkezdeni a fokozatosság elvét betartva, a kiskutya érzékenységét és reakcióit figyelembe véve. A kutyánkkal töltött idő, legyen az akár egy séta az erdőben vagy a parkban, egy felhőtlen játék, agility, nyomkövetés, őrző-védő munka vagy a modern kutyázás újfajta kutyás sportjai, mind a kapcsolatunk még szorosabbá és harmonikusabbá tételét segítik, amennyiben vezetői tudunk lenni a kutyánknak. Az így kialakuló újfajta kutyás életmód elterjesztése, melynek fontos eleme a kutyánk kiegyensúlyozott ösztönélete, jelenti számunkra a legfontosabb célkitűzést.

Tuti menü