Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hirdetések képes leírás - Berni pásztorkutya.tlap.hu
részletek »

Hirdetések - Berni pásztorkutya.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bernipasztor.tlap.hu » Hirdetések
Keresés
Találatok száma - 4 db
E-dog

E-dog

Az e-dog kitűzött feladata a magyarországi kutyatartás, tenyésztés segítése. Mindenkitől elvárjuk ennek tiszteletben tartását, segítését. Az e-dog külön csoportban jeleníti meg az összes nemzetközileg elismert fajtát. Két nap határidővel tudjuk vállalni a még nem létező fajta felvételét a fajták közé, az ilyen igényt e-mail-ben kérjük jelezni! Az e-dog nem vállal felelősséget adatvesztésből eredő károkért. Kiemelt (fizetett) hirdetések esetén vállaljuk azok megjelenítését az áraknak megfelelő módon és helyen. Késedelmes teljesítés, technikai szünet esetén dupla idejű megjelenéssel kárpótoljuk a hirdetőinket. Az oldalon fajtatiszta berni pásztor kiskutyákat ajánlunk felelős kutyatartóknak.

Eladó berni pásztor

Eladó berni pásztor

Eladó berni pásztor kutyusok az ebadta honlapon. Weboldalunkon ingyen hirdetheti meg a berni pásztor kiskutyákkal, azok fedeztetésével kapcsolatos szolgáltatását, illetve eladhatja vagy elajándékozhatja berni pásztor kutyáját. Az ebadta oldalon nemcsak tenyésztők és kennelek, hanem magánszemélyek is ingyen adhatják fel apróhirdetéseiket.

Eladó kutyák

Eladó kutyák

Ingyen elvihető és eladó kutyák, kutyakölykök, gazdát kereső kutyusok ingyenes hirdetései. A honlapon az eladó kutyák mellett hirdetéseket találhat kutyák fedeztetéséről, menhelyekről elvihető avagy ajándék kutyusokról, kutyaruhákról és kutyás felszerelésről, illetve szinte mindenről, ami a kutyákkal kapcsolatos.

Topapró

Topapró

A Topapró berni pásztorkutya ajánlata rendkívül széles körű. Találhatsz is gyönyörű kiskutyákat kiemelkedő vérvonalú győztes szülőktől. Ha nem ragaszkodsz a törzskönyvhöz, akkor már elérhető áron megtalálod álmaid berni pásztorát. Akad itt családi okokból elajándékozásra váró kamasz, valamint felnőtt berni is. Bármelyiket választod, örök barátra találsz!

Tuti menü