Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok képes leírás - Berni pásztorkutya.tlap.hu
részletek »

Fórumok - Berni pásztorkutya.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bernipasztor.tlap.hu » Fórumok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Amit tudni akarsz a berni pásztorról

Amit tudni akarsz a berni pásztorról

Minden berni pásztor témával találkozhatsz ezen a fórumon. Hogyan neveljem a kölyök bernimet? Hasznos információkat kaphatsz tapasztalt bernisektől. Kirándulások, bernis találkozók szervezéséről olvashatsz. Berni tartók és tenyésztők beszélgetnek a fórumon, segítséget kaphatsz minden problémára. Megmentheted az állatmenhelyen várakozó berni kutyákat, a fórum segíti a gazdik és a kutyusok egymásra találását.

Berni fórum

Berni fórum

Lépj be Te is a bernis baráti társaságba! A fórumon olvashatsz mindenről, ami a berni pásztorkutyával kapcsolatos. Híreket kaphatsz kiállításokról, tenyész-szemlékről. Kapcsolatba kerülhetsz neves tenyésztőkkel, segítséget kaphatsz a kis berni megvásárlásához. Mi a legjobb a berni pásztornak? Információkhoz juthatsz a kutyatápokról, a berni etetéséről, ápolásáról. Hogyan neveld a kiskutyádat? Milyen betegségei lehetnek a berninek? Itt minden kérdésedet megválaszolják.

Kiskutya

Kiskutya

Mint azt már sok fórumon olvasgattam és mindig örökké felmerülő probléma, hogy sok-sok kiskutya van árván gazdira várva a menhelyeken, az utcán kidobva kiskölykök vannak. Ennek egyik oka, hogy sok gazdi nem ivartalanítatja kutyáját. Ezzel kapcsoltban, felhívnám figyelmeteket, hogy lesz egy ivartalanítási akció. Egy pár lelkes állatorvos potom összegért elvégzi e műtétet. Ajánlom mindenkinek!

Sikeres kutyák

Sikeres kutyák

Ezen a lapon kutyás kiállítóink eredményeit szeretnénk összegyűjteni! Ha kutyáddal bármilyen eredmény elértél melyre büszke vagy, tedd közzé a weblapon! Mások már megtették! Mindössze egy fiókot kell létrehozni.

Tuti menü