Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Berni Kuckó képes leírás - Berni pásztorkutya.tlap.hu
részletek »

Berni Kuckó - Berni pásztorkutya.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bernipasztor.tlap.hu » Berni Kuckó
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ildáre Bt.

Ildáre Bt.

Szeretnék egy kis segítséget nyújtani Önnek a lehető legmegfelelőbb kerti lak megtalálásához négylábú kedvence számára. Ez nem egyszerű feladat, sok összetevőt kell figyelembe venni. A kutyaház kiválasztásánál hozzávetőlegesen tudnunk kell kiskutyánk majdani, felnőttkori méretét. Figyelembe kell vennünk hőigényét, és szokásait is. Ezen túlmenően természetesen nem árt megvizsgálni az adott eblak tartósságát, és az ára sem elhanyagolható körülmény. Bízom benne hogy sikerül megtalálni a gazdi és kutyája számára is ideális megoldást. Rádli Judit

Jó a kertben

Jó a kertben

Ugye nem szeretnél kutyáddal naphosszat az állatorvosi rendelőben tölteni? 'Mindannyian tanulhatunk egy nagy leckét az időjárástól: abszolút figyelmen kívül hagy mindenféle kritikát' Ha ezzel egyetértesz, akkor arra is rájössz, hogy a megelőzés az első számú cél. Az évszakok váltják egymást, hoznak kemény hideget - hőséget, szelet - és a csapadékok különböző formáit. A megelőzés nem más, mint megfigyelni, kikémlelni és kifejleszteni a megfelelő ellenszert. Honnan tudod, hogy mi a leghatékonyabb ellenszer? Ha nem szeretnéd, hogy kutyád kihűljön a dermesztő téli napokban, nem szeretnéd, hogy a tikkasztó napon szenvedjen; nem szeretnéd, hogy bundája lucskos legyen az esőtől, nem szeretnéd, hogy a süvítő szél borzolja; akkor ráébredsz, hogy a menedék kutyaház, amire szüksége van, nagy hatékonysággal kell, hogy ellenálljon az időjárás szélsőséges elemeinek.

Kutyaház

Kutyaház

Oldalunknak két fő célja van, az egyik az, hogy bemutassa az általunk gyártott és forgalmazott minőségi kutyaházakat és egyéb termékeket. A másik, hogy hasznos információkkal lássa el a látogatókat és megbízható szolgáltatókat, termékeket ajánljon ezekhez! A szolgáltatók listáját, bemutatkozását az Ajánlataink Menücím alatt megtalálják a jobb oldali menüsorban! Fő tevékenységeink: Hagyományos, luxus és extrém kutyaházak gyártása, készítése! Európa egyetlen luxus kutyaház gyártója! A Kutyaház legfőbb célja, hogy minden egyes kutyának javítson az életszínvonalán. A kutyáknak is szükségük van egy kis kényeztetésre, és azok a gazdik, akik szeretik a kutyájukat, el is kényeztetik őket. Kérjük, tekintse meg kínálatunkat! Ha segítségre lenne szüksége a kívánt kutyaház kiválasztásához, kérjük, keresse kollégáinkat, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Igény esetén házhozszállítást vállalunk.

Sinb kutyaházak

Sinb kutyaházak

Kedves látogatóink! Örömmel vesszük érdeklődését kutyaházaink felől. Mielőtt megismertetnénk a Sinb kutyaházakkal, érdemes néhány szót ejteni a kutya és a kutyaház kapcsolatáról. E témában nagyon sok tapasztalatot, véleményt, valós és vélt történeteket lehet olvasni különböző fórumokon, melyek lehetnek hasznosak vagy éppen megtévesztők is. Kutyaház vagy kutyaól? Biztosan hallották már a felháborodást: 'Ólja a disznónak, a kutyámnak háza van!' Igen, a kutyaház elegánsabb megfogalmazás, de a tapasztalatunk az, hogy az ügyfeleink nagy része a klasszikus kutyaól szót használja gyakrabban. Ezért még nem hiszem, hogy lekezelően kellene bánnunk kutyaólat említő barátainkkal. A jó kutyaház: A 'mindenttudó' kutyaház nem létezik! A jó kutyaház olyan, mint a jó lakóház. Milyen a jó lakóház? Ami az egyiknek jó, a másiknak nem. Mindenkinek más és más! Mint ahogyan mi emberek különböző szempontok szerint választanánk lakhelyet magunknak, úgy a kutyák kennel és kutyaház igénye is lehet különböző.

Tuti menü