Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állatpatika képes leírás - Berni pásztorkutya.tlap.hu
részletek »

Állatpatika - Berni pásztorkutya.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bernipasztor.tlap.hu » Állatpatika
Keresés
Találatok száma - 8 db
Állatgyógyászat

Állatgyógyászat

Kedvenceink egészsége ugyanolyan fontos , mint a sajátunk. A webáruház vény nélkül kapható gyógyszerek széles skáláját kínálja az egészség megőrzése érdekében. A holisztikus tápok , amelyek kedvező áron kaphatóak, nagy mértékben hozzájárulnak az egészség megóvásához. Itt csak az igazán minőségi kutya és macskaeledeleket lehet megtalálni, úgymint az Acana, Orijen, Royal-Canin, Hills,Rinti és Miamor termékcsaládokat. Többrétű kedvezményrendszer segít, hogy minnél olcsóbban vásárolhassunk , és már 10.000Ft-tól ingyenes a házhozszállítás.

Állatorvos válaszol

Állatorvos válaszol

Kérdésed van házikedvenceddel kapcsolatban? Tedd fel itt! Az állatorvos minden kérdésedre válaszol. Bármilyen problémád van házi kedvenceddel, fordulj bizalommal az állatorvoshoz. A szakértő tanácsaira minden állatszerető gazdinak szüksége van.

Anipharma

Anipharma

1991-ben alapított cégünk állatgyógyászati készítmények (gyógyszerek, oltóanyagok), vitaminkészítmények, takarmány-kiegészítők, fertőtlenítőszerek, légy- és rágcsálóirtószerek, állatgyógyászati műszerek, felszerelések, állattartási eszközök forgalmazásával foglalkozó nagy- és kiskereskedelmi vállalat. Állatpatikáinkban szaktanácsadással segítjük az állattartókat, emellett több településen állatorvosi rendelőt is működtetünk. A vállalat központja Békéscsaba, itt található nagykereskedelmi logisztikai központunk is.

Család utcai kisállatrendelő

Család utcai kisállatrendelő

Múlt, jelen, jövő Rendelőnk 1997. januárjától végez állategészségügyi tevékenységet. Fokozatosan alakult ki profilunk, amely a kisállat tulajdonosok igényei alapján periférikus munkavégzéssel is bővült. Egészségügyi, gyógyszerészeti, orvosi és biológiai kutatásokat folytattunk, és jelenleg is kipróbáljuk a legújabb gyógymódokat. Biokémiai, cytológiai és mikrobiológiai laboratórium is működik nálunk, amely teljes egészében ellátja az orvosi szolgáltatás diagnosztikai igényét, emellett kutatási és fejlesztési feladatokat is végez. Mindig fontos célunknak tekintettük az ide kerülő állatokkal való alapos gondoskodást, gyógyítást és az állatok tulajdonosaival való udvarias bánásmódot. Folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat az alapellátástól kiindulva az ultrahangos vizsgálatok, komoly operációs tevékenység és homeopátiás gyógymódok alkalmazásán túl a daganatos megbetegedések nem kívánt továbbfejlődésének megszüntetése irányába. Az állattulajdonosok a szükséges gyógyszereket is beszerezhetik a Rendelőnkben működő állatpatikában. Mindezek hozzájárultak ahhoz a jó hírnévhez, amelyet naponta hangoztatnak az ide járó gazdik. Szívesen tájékoztatjuk őket szóban és szórólapjainkkal a gyógyító folyamat részletes elmondásával, de az interneten megjelenő weboldalunk szélesebb körben segíti a kisállat tulajdonosokat, hogy még alaposabban megismerjék tevékenységünket.

Kedvenced egészségére

Kedvenced egészségére

Kedvenced egészségére hoztuk létre ezt az internetes állatpatikát, amellyel két fontos célunk és elképzelésünk valósul meg. Egyrészt a több, mint húsz éves állatorvosi tapasztalataink alapján - 'az egértől az elefántig'- kérdéseidre tanáccsal szeretnénk szolgálni, másrészt kedvenced hosszú, egészséges életéhez gyógyszereket, táplálékokat, vitaminokat és egyéb kiegészítőket érhetsz el kényelmesen. A Fórum jelentős szerepet tölt be oldalunkon, mivel az állatorvosi és állattartással összefüggő kérdéseidet itt teheted fel és itt adunk rá választ, valamint bármilyen termékkel vagy az oldallal kapcsolatos észrevételeidet is itt fogadjuk. A leggyakrabban felmerülő témákat a Gyakori Kérdések mezőben kategóriákra bontva összegyűjtjük, hogy bármikor hamar elérhesd. Kellemes böngészést kívánunk ... Kedvenced egészségére!

Kutyakanyar Állatorvosi Rendelő

Kutyakanyar Állatorvosi Rendelő

Kedves Gazdik! Drobilich János állatorvos vagyok, pár szóban szeretném bemutatni rendelőmet. 2001 óta működik a Kutyakanyar Állatorvosi Rendelő. Tevékenységünk célja a magas szintű állategészségügyi alapellátás, szeretnénk a gazdik és kedvenceik minél több problémáját helyben megoldani. Az elmúlt évek során ezért folyamatosan fejlesztettük a rendelő felszereltségét, bővítettük szolgáltatásaink körét.

Kutyavári Állatorvosi Rendelő - Érd

Kutyavári Állatorvosi Rendelő - Érd

Kutyavári Állatorvosi Rendelőnket 2001. márciusában nyitottuk meg Érdligeten, a Kamilla u. 13-ban. A rendelő korszerűen felszerelt (ultrahanggép, röntgengép, altatógép, sterilizáló gépek, számítógépes adatnyilvántartás), különálló váróval, kezelővel, műtővel és műszeres helyiséggel rendelkezik. 2002. februárjától működtetjük az érdi Szent Ferenc Állatpatikát, amely a 2007. decemberében a Rendelő címére költözött. Teljeskörű állatgyógyászati ellátást biztosítunk a házi kedvenceknek, lehetőség van nálunk laborvizsgálatok és ultrahangos vizsgálatok elvégzésére is. Szolgáltatásaink között biztosítjuk az európai uniós állatútlevél kiállítását, a mikrochipes állatmegjelölést, az ivartalanítást, a kötelező és ajánlott védőoltásokat, a kullancs elleni védekezést. Tartási, táplálási és nevelési szaktanácsadás is nyújtunk.

PetDrogeria

PetDrogeria

Gondos állattartóknak minden tudnivaló, ami a kisállatok jó egészségéhez, gyógyulásához és jobb életéhez szükséges. Hetente változó akciós termékek. Összes kiskedvenc (kutya, macska, rágcsáló, madár, vadászgörény, hal, hüllő ló, teknős) részére minden egy helyen megtalálható, ami a minőségi állattartáshoz szükséges: gyógyhatású készítmények (állatvitamin, táplálék-kiegészítő, sampon, kullancsirtó, kullancs távoltartó, skudo ultrahangos kullancsriasztó, gyógytáp, stb), minőségi állateledelek (száraztáp, nedves eledel, szárazeledel, konzerv, pástétom, jutalomfalat, díszhaltáp, madár eleség, rágcsálóeledel, stb.) és állattartási eszközök (szállítóketrec, nyakörv, flexi automata póráz, hám, kalitka, kutyaház, kutyaházfüggöny, kisállatbejárat, lengőajtó, fekhely, szállítóbox, macskabútor, önitató, önetető, etetőtál, itatótál, kutyapelenka, macskaalom, akvárium felszerelés, terrárium, madár kalitka, rágcsáló ketrec, kutyajáték, macskajáték, hörcsöggömb, kutyakiképzés, tótechnikai eszköz, macskaháló, stb). Legismertebb minősági márkák: Trixie, Ferplast, Maxi Pet, Kerbl, Pet Inn, Savic, Ayurveda, Beaphar, Bewi-Dog, BewiDog, Biogance, Blooming, Equimins, Equistro, Foran, Gimborn, Gimpet, Happy Dog, Happy Cat.

Tuti menü